stockholm thai

Nu har vi öppnat en riktigt traditionell Thai restaurang i Stockholm. Hos oss hittar du känslan av det genuina i thaiköket, just så som det skall smaka. Vår kock. Wallingatan 7, Stockholm. E-post tjabbathai@acp-srp.eu · För bordsbokning vänligen ring restaurangen. Vi har fullständiga alkoholrättigheter. Öppet alla dagar. På Ho's Thai, som ligger på Hornsgatan , hittar du samma rustika thaimat som människorna ute på landsbygden i nordöstra Thailand äter. Här äter du fräsch.

: Stockholm thai

Stockholm thai Malmö hotell knull
Stockholm thai 405
Stockholm thai 769
På Thaiboat kan du uppleva Thailand fast på hemmaplan. Solstolarna är framtagna, dryckerna kylda och i köket lagas det Stockholms kanske bästa thaimat. På Ho's Thai, som ligger på Hornsgatan , hittar du samma rustika thaimat som människorna ute på landsbygden i nordöstra Thailand äter. Här äter du fräsch. 9 apr Lugn, Stockholm kryllar av exotiska strandvibbar från Thailand, året om. Sedan talet och backpackerbibeln The Beach har bambuinredning.

Stockholm thai -

Strindbergsgatan 33 31 Stockholm Öppettider Måndag-Fredag: Pong-restaurangerna finns på flera ställen i Stockholm och erbjuder både à la carte-rätter och bufféer i modern och familjär miljö. Grillad anka i chilipasta med honung och grönsaker. Wokade grönsaker med tofu, vitlök, chili och ingefära. Vi hoppas Ni stockholm thai den lika mycket som vi, och att Er kväll också blir rent fantastisk. Medelfylligt vin med smak av mörka bär, torkade plommon och med en torr eftersmak av mörk choklad.

Stockholm thai -

Givetvis finns vi även på Facebook och Instagram! Stekt ris med kyckling, fläskfilé eller scampi, grönsaker, ägg och färsk koriander. Centralt läge och äkta traditionella thaivibbar får du på Tjabba Thai på Wallingatan.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *